Langs de kust

Binnenland

Bekijk onze centra in India

La Beauté !ndienne®

op Google maps

De Ayurvedische centra die wij bieden zijn allemaal goedgekeurd door de regering van de staat, voor hun gekwalificeerde en bevoegde medisch personeel (artsen, therapeuten), de kwaliteit van hun accommodaties en hun geografische locaties.


Wij bieden Ayurvedische centra overal in Indië met onder andere Ayurveda Mana, Manaltheera, Shathayu, Somatheeram, Swaswara, The Vedic Village; Hier zijn een paar Ayurvedische centra die wij aanraden in Kerala; aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Kadappuram Beach Resort, bevindt zich in Thrissur in Kerala, Zuid-India, 200 meters van het strand van fijn zand te midden van luxuriante groene landschap. Het biedt 23 chalets gebouwd met traditionele en ecologische materialen en uitgerust met alle comfort.

Fotos

The Coconut Bay Beach Resort, is genesteld in een een kokosnoot plantage langs een strand van fijn zand, 21 kilometers van Thiruvananthapuram, de hoofdstad van de Staat van Kerala. Het biedt 22 kamers allemaal uitgerust met alle comfort en een zwembad.

Fotos

 

Harivihar, is dichtbij Kozhikode (Calicut) in Kerala, Zuid-India. Dit ayurvedisch centrum biedt onder andere yoga in een echt oord van vrede en rust. Het centrum bevindt zich in een huis van koninklijke erfenis gebouwd 150 jaar geleden maar volledig vernieuwd en biedt 7 kamers met alle comfort.

Fotos

Kairali Ayurvedic Health Resort, bevindt zich in Pallakad in Kerala (een uur van Coimbatore en 2 uur van Kochi) op een domijn van 20 hectaren groen landschap. Het biedt 30 villa's allemaal uitgerust met alle comfort en een zwembad.

Fotos

Kalari Kovikolam, is een oud paleis gelegen in de stad Kollengode, 105 kilometers van Kochi en 75 kilometers van Coimbatore. Het is omgeven met groene rijstvelden en een heuvelachtig landschap. Het biedt 18 Palace Suites in de traditionele stijl en uitgerust met alle comfort.

Fotos